Long time no see…

Tyvärr har det varit få uppdateringar på sidan men det finns en förklaring till det. Vi har flyttat ut till landet, sålt hus, köpt hus, håller på att renovera hus, ja mycket fokus på att få i ordning på vårt nya boende.  Det är en gammal avstyckad gård med mark så det räcker för hundarna att springa fritt OCH sist men inte minst vi har plats för en egen agilityplan! Det kommer absolut att underlätta i vår träning. Pride var salig när hon förstod att det fanns en alldeles egen liten bana i trädgården.
Av förklarliga skäl har vi inte hunnit träna så mycket i vinter/vår men hoppas att det räcker för målet i slutet av april, LLU=landslagsuttagningen i agility, vi får se hur det går och om det inte räcker så får vi mer tid till annat i år.
Ha en skön vår!

Kommentera Dela

Kommentera

Please type the characters of this captcha image in the input box

Vänligen skriv in tecknen i fältet ovan för att kunna posta ditt inlägg.