Sometimes we win, sometimes we learn something.

Sometimes we win sometimes we learn something, så sammanfattar vi sommarens tävlingar.

Hundarna är i superform men det är mycket som ska klaffa för att få topp-placeringar i stora mästerskap. Martin hamnade på NM i en svacka med dåligt självförtroende och då gäller det att jobba med det för att ta sig tillbaka. Nu hoppas vi det har vänt igen, en helg i Kungsbacka med 1 vinst för Pride eller egentligen 2, fick fel tid, 6 sekunder sämre,  i ett hopplopp , fick omlopp men då med en rivning och en 4:e placering för Bellman, bådar gott, i veckan är det kontaktfältsträning som gäller.

Juli, European Open i Tyskland, Pride representerade svenska landslaget både i lag och individuellt.
Underlaget ställde till det för flera hundar så också för Pride, desto mer hon kämpade för att få fäste desto mer grävde hon ner sig i sanden men trots det kvalade hon in individuellt. I finalen blev det mkt tveksamheter hos Martin, Pride tjuvstartade, (för första gången någonsin) och de drog tyvärr på sig rivningar och vägran.

Augusti NM Lieto Finland, banorna var annorlunda, ”enklare” och farten ”dödade”, hurusom så är vi en erfarenhet rikare till nästa gång.

Kurserna som vi har på Hundspektra, har startat det är jätte kul att se ekipage utvecklas!
http://hundspektra.se/kurs/agility-steg-1-forberedande-2

 

 

11202986_10153017347682817_108713778625145582_o

Kommentera Dela

Kommentera

Please type the characters of this captcha image in the input box

Vänligen skriv in tecknen i fältet ovan för att kunna posta ditt inlägg.