Maj-Juni, Årets lag & Svenska agilitylandslaget

 • Årets medium lag blev Prides lag; In your face Åke, det är Focus, Glada, Max och Pride. Härligt gäng förare och hundar.
 • 14 Maj, hämtar vi hem Bellmans dotter Hökmossens Bellamia!, en underbar liten tjej, vi är så tacksamma att vi fick möjligheten att få en till Bellman dotter i huset.
 • 13-14 Juni Råådalen+lag. Individuellt bra lopp, kommer inte riktigt ihåg hur det gick, men lagmässigt så fixade Åke-lagen storslam på söndagen genom att vinna med Wannabe Åke och bli 2:a med In your face Åke.
 • 26-28 Juni SM i Linköping individuellt och lag för både Bellman och Pride.
  Individuellt ingen succé tyvärr men i lag kammade Bellmans lag 2fast4U hem guld!
  Tack kära lagkamrater, Carina med Max, Rose-Marie med Pim och Isabelle med Gairja.
  Pride är efter SM också klar för Nordiska Mästerskapen i Finland i augusti.
 • 2-5 Juli Guldagility Kalmar, Pride börjar närma sig formtopp och presterade bitvis riktigt bra, hon gjorde några riktigt fina lopp som tyvärr resulterade i disk, de som inte var så bra blev det placeringar i vilket gjorde att hon med en 3:e placering kvalade in till Guld-finalen.
  I första loppet i Guldfinalen gjorde Martin och hon ett jättebra lopp och hamnade precis efter ett finskt landslagsekipage med ca 2 sekunders marginal till 3:an.  I andra rundan fick Pride en 5:a på gungan och Martin tappade så en total 5:e plats blev det till slut.
Kommentera Dela

Kommentera

Please type the characters of this captcha image in the input box

Vänligen skriv in tecknen i fältet ovan för att kunna posta ditt inlägg.