April/Maj

3-5 April, Gåsahoppet, rolig tävling med som alltid intressanta domare men inga resultat att skryta med, långa förkylningar och få tävlingslopp i kroppen gjorde att Martin inte orkade men vi kände att vinterträningen gett resultat.

11 April Blåbärstävling på Hundspektra:  http://hundspektra.se/kurs/blabarstavling-agility-11-april/, jag dömde och Martin sprang med Princess som skötte sig jättefint, det var andra gången de sprang ihop så det blev en del missförstånd men hon jobbade på fint och höll fokus!

25-26 April Tånga hed, Bellman gjorde fina resultat och Pride hade en del stolpe ut men formen är där!

8-10 Maj Landslagsuttagning i agility Tånga hed, 3 dagar med landslagsuttagning=LLU tar på krafterna, vi har försökt att toppa formen och Bellman och Pride var/är i fysiskt bra form och Martin har aldrig känt sig så bekväm och övertygad i sin handling. Det som återstår är att träna lite kondition då Martin behöver komma ikapp efter enträgna förkylningar i vinter ,vår, trots det så gjorde de många fina lopp vilket resulterade i att Pride tog en plats i landslaget till EO, efter SM så får vi se om det blir plats till NM och VM.                                                                        

eo_2015_small

 

IMG_2718

 

 

 

Kommentera Dela

Kommentera

Please type the characters of this captcha image in the input box

Vänligen skriv in tecknen i fältet ovan för att kunna posta ditt inlägg.